praktisch
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Op kleur, smaak, alfabetisch, per biertype of op merk. Er zijn veel manieren om de bierkaart samen te stellen. Feit is dat geen (eet)café nog zonder een bierkaart kan die
okt 29th 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Het is een begrip aan het worden, de jaarlijkse lijst van Do’s en Don’ts op het gebied van horeca. Een lijst met een gemeende knipoog. Ontwerper Rein Rambaldo van De
jul 1st 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Het terrasseizoen komt vooralsnog wat moeizaam op gang. Wees goed voorbereid op de weersomslag die gaat komen. De ene ondernemer profiteert er meer van dan de ander. Met deze handige
apr 28th 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
De economie mag dan weer een beetje aantrekken, veel cafés merken daar nog niet zoveel van. Na een paar jaar recessie moeten ook veel gasten de weg naar het café
feb 18th 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
4 reacties
Pils is bier, maar bier is niet altijd pils. Beter gezegd, pils is maar één van de vele biertypen die er zijn. Pils wordt op een koudere manier vergist waardoor
dec 13th 2013
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Bier is de meest verkochte drank in de horeca, maar de kennis er over is beperkt. Vanuit die gedachte startte vier jaar geleden Stibon. Inmiddels telt Nederland meer dan honderd
dec 12th 2013
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Nu de vraag naar speciaalbier toeneemt, bieden brouwers steeds vaker gerichte tap-, schenk- en verkooptrainingen aan waarin aandacht wordt besteed aan deze categorie. Meer bierkennis en een betere bierbehandeling lijden
dec 11th 2013
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Het lijkt zo simpel, een biertje tappen. Voor een optimale kwaliteit zijn deze vuistregels onontbeerlijk. 1) Om de kwaliteit van het tapbier te waarborgen: Laat de bierleidingen minimaal 1x in
dec 11th 2013