De Café Site

Dinsdag 2 juni vindt in de omgeving van Nijmegen de derde editie van Lenting Loopt plaats. Het hardloopevenement voor horecaondernemers, bedrijfsleiders en personeelsleden. Er kan gekozen worden uit afstanden van 5 of 10 kilometer.

Het terrasseizoen is weer begonnen, dus bij veel horeca bedrijven is het een drukte van belang en doen de medewerkers hun uiterste best om alle gasten snel van hun bestelling te voorzien. Dat de horeca een fysiek belastende branche is, is geen geheim. Maar hoe blijven de horeca ondernemers en medewerkers in topvorm om de drukke(re) maanden goed te doorstaan? Het antwoord, een goede conditie.
Horeca training en advies bureau Lenting en Partners onder leiding van voormalig horeca ondernemer Ton Lenting heeft drie jaar geleden het initiatief genomen met Lenting Loopt om de horeca meer in beweging te krijgen buiten de onregelmatige werkuren om. Immers, ook terraswerk is topsport.
Lenting Loopt is het horeca hardloopevenement met afstanden van 5 en 10 kilometer. Omdat Lenting en Partners dit jaar 25 jaar bestaat wordt het startsein van deze editie vanuit het kantoor in het heuvelachtige en bosrijke Ubbergen gegeven.
Uit alle windstreken weten de horeca ondernemers en bedrijfsleiders hun weg naar ‘Loopstad’ Nijmegen al voor de derde keer te vinden. Zo loopt dit jaar SVH Meesterkok Toine Smulders weer mee en zijn ook voor de tweede keer de ondernemers van de Ballentent uit Rotterdam (nummer 29 in de café top 100!) vertegenwoordigd. De titel bij de 10 kilometer dames werd al twee jaar in de wacht gesleept door Monique Verschuure, eigenaresse van Café de Sportvisser te Yerseke. Gaat het haar dit jaar ook weer lukken?
Meer info en opgeven: www.lentingloopt.nl