bijspijkeren

Goede vak- en drankenkennis kennis is belangrijk om succesvol te zijn. Welke opleidingen en cursussen zijn er om ‘bij te blijven’?

De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Het is een begrip aan het worden, de jaarlijkse lijst van Do’s en Don’ts op het gebied van horeca. Een lijst met een gemeende knipoog. Ontwerper Rein Rambaldo van De
jul 1st 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Het terrasseizoen komt vooralsnog wat moeizaam op gang. Wees goed voorbereid op de weersomslag die gaat komen. De ene ondernemer profiteert er meer van dan de ander. Met deze handige
apr 28th 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
De economie mag dan weer een beetje aantrekken, veel cafés merken daar nog niet zoveel van. Na een paar jaar recessie moeten ook veel gasten de weg naar het café
feb 18th 2014
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Bier is de meest verkochte drank in de horeca, maar de kennis er over is beperkt. Vanuit die gedachte startte vier jaar geleden Stibon. Inmiddels telt Nederland meer dan honderd
dec 12th 2013
De Café Site
Door: Sander van Werkhoven (heeft 336 berichten geschreven)
0 reacties
Nu de vraag naar speciaalbier toeneemt, bieden brouwers steeds vaker gerichte tap-, schenk- en verkooptrainingen aan waarin aandacht wordt besteed aan deze categorie. Meer bierkennis en een betere bierbehandeling lijden
dec 11th 2013